Название сервера Карта Игроков IP-адрес Действия
Ігровий сервер: де адміністрація перевершує ідіотів у неуважності до читерів
sin

VIP ©


Рейтинг: 76


Сообщений: 11


Спасибок: 13

У кількох останніх місяцях гравці ігрового серверу натрапили на одну неприємну реальність: адміністрація цього серверу виявилася не лише бездіяльною, але й, м'яко кажучи, сліпою до фактів щодо використання читів гравцями. Це стало досить очевидним, коли гравець під ніком "ОТМОРОЗОК" неодноразово застосовував чити під час гри, та, незважаючи на це, продовжував залишатися на сервері без наслідків.

Навіть при поверхневому аналізі стає зрозуміло, що щось серйозно не так з адміністрацією цього ігрового серверу. Незважаючи на багато численні скарги та докази гравців щодо використання читів "ОТМОРОЗОК", адміністрація відмовляється приймати будь-які дії. Чи це через безпорадність, або через домовленості з самими читерами – питання, що залишається відкритим.

Справедливо запитати, що потрібно робити, щоб звернути увагу адміністрації на такий випадок? Можливо, потрібно записати відео, яке демонструє використання читів гравцем, чи що? Адже, якщо вже пройшли місяці, а адміністрація досі не прийняла жодних заходів, то, ймовірно, їм потрібен тиск з боку спільноти.

Невідповідальне ставлення до читерства може серйозно підірвати довіру до самого ігрового серверу. Гравці втрачають бажання ігнорувати чесні правила гри, коли бачать, що адміністрація не реагує на фактичні порушення. Це не тільки руйнує внутрішню економіку гри та її баланс, але й створює неприязнь та роздратування серед чесних гравців.

Таким чином, закликаю адміністрацію ігрового серверу до вжиття конкретних заходів щодо боротьби з читерством. Час діяти і показати, що правила гри важливі для всіх, незалежно від статусу чи "зв'язків".

Я вже навіть намагався під різними ніками заходили в ігру та через бандікам записувати відео.
Але потім у мене горіла срака навідь перебуваючі у спектрах. Тому що не бачити ЧИТІВ у його грі - просто неможливо. Просто неможливо.

Цього гравця навіть античіт банив за АІМ раніше, але його розбанили.
Подивіться на стату, та порівняйте. 
Якщо ця стата з 50к кілами та 70+% в хєд, коли медіанна по серверу серед топів лише 15-25% для вас не є "дивним" та очевидним - то тупо покину сервер, та буду бажать цьому серверу як скоріше подохнути. Бо це якесь знущання. Реально. Як відноситися до цього? Цей гравець грає з читами МІСЯЦІ! Але усім похєр. Тупо похєр.

Що шє?

Демо просив - не дає, але воно мені чисто з технічних причин потрібно, бо гарантує докази читів. Але мені його демо не потрібно, бо й так очевидно що грає з читами. 
Коли адміни заходять - він перезаходить до гри та перезаписував раніше демо тим самим через реконнекти.

 

Отредактировал: Roman.Sergeevich, 25 марта 2024 г, 19:03
Спасибо сказали: РасТу, nekrotuk.andrij, AlGuz, KILLER
РасТу

Гл.Админ


Рейтинг: 87


Сообщений: 12


Спасибок: 15

Здравствуйте, были тщательные проверки данного игрока. Игрок забанен !

Приятной игры !

By "УКРАЇНСЬКИЙ CSDM [ ПУШКИ+ЛАЗЕРИ ]" 1.png

Спасибо сказали: Бесёнок, nekrotuk.andrij, AlGuz, KILLER
Roman.Sergeevich

Гл.Админ


Рейтинг: 298


Сообщений: 33


Спасибок: 53

Шановний sin, якщо ти граєш в КС не перший місяць, то маєш розуміти що  великий % чітерастів стараються по максимуму не палитись) 
Після неодноразових скарг на данного гравця, за ним проводилось спостереження з "лєвих" ніків, що дало результат і він все ж таки спалився) 

Якщо ти рахуєш, що адміністрація не справляється-можеш придбати собі адмінку і допомогти)

Спасибо сказали: Бесёнок, nekrotuk.andrij, KILLER
Авторизация
Последнее на форуме

Демка для ВѼчко от skkuf

Дата: 4 час. назад

Автор: skkuf

Набір адміністрації

Дата: 12 час. назад

Автор: Smo4ek22

Заявка на головного адміна АТМОСФЕРНИЙ ПАБЛІК 21+

Дата: 25 апреля 2024 г, 04:28

Автор: Кобиляча срака

Free VIP за регистрацию на сайте

Дата: 23 апреля 2024 г, 15:26

Автор: злой гусь

Збір наших постійних гравців №1

Дата: 22 апреля 2024 г, 17:20

Автор: Admin