Название сервера Карта Игроков IP-адрес Действия
Систематичні порушення правил. Команда віпів 30-60 хвилин знущається над слабкою командою. Потрібні рішення.
sin

Пользователь


Рейтинг: 76


Сообщений: 11


Спасибок: 13

Що не так?

Группа одних та тих самих гравців об'єднується за одну команду, вбиває усіми можливими способами супротивника котрий й так знаходиться у прігніченному становищі, збагачуються, і ніколи не переходять за протилежну сторону, накопичують якісь аморальні суми грошей, та продовжують домінування на сервері. Наставляють на респах пушки, лазери та скуповують максимум усії бонусів за грощі щоб знищувати усе живе що тільке з'являється після смерті задля "рейтингів" як на скрині вище. Гра не задля гри - гра задля рейтингу. Це заїбало.

Що таке баланс у моєму розумінні?

Це коли дві команди по сумарним навичкам +- однакові. Коли є можливість перехвачувати у рамках CS з рук у руки різноманітні точки, бази, тощо. Коли є динаміка: зараз тебе вбивають, потім вбиваєшь ти. Це коливання сінусоіди коли ти програєшь та перемагаєшь за весь час гри. А не коли ти годинами спостерігаєшь коли группа людей одних та тих самих грає за одну команду, та не дає навіть шансів для інших. І це триває ГОДИНАМИ. Без жодного бажання переходити за слабкішу команду.

Приклад, іллюстрація що таке "баланс" у моєму розумінні:

 

Частота може бути іншою. Але суть незмінна. Це і є "баланс".

Ось так грають у командах з віпів, котрі відмовляються переходити за іншу команду:

 

Якщо це ось так як на графу вищє, то це автоматично означає, що усі інші лише програють.

Має бути +- десь отак:

 

-----------------

Я вже на пальцях намагаюсь донести важливість цього процессу, бо інакше терпець увірвецця до людей, та поливають на інші сервери... 

 

про дорослих "малих дітей" за котрими потрібен пильний конроль:

Ну ви (старші адміни) судячи по серверу вже пробовали у грі писати на вимагати "перейди за  слабких, нехай буде баланс" - і це працює. Бо лише вас вони бояться (інші менші адміни\віпи).

Але коли вас нема - це тупо майже увесь день дизбаланс на сервері тотальний. І дуже рідко хто переходить за власним бажанням.

Тобто розуміння у гравців що вони коять дизбаланс та що таке баланс - є. Вони чітко це розуміють, в інакшому разі не виконували би вказівки старших адмінів. А ось коли нема контролю з боку адміністрації - то дорослі чоловіки та жінки котрі грають на цьому сервері ведуть себе як маленькі діти без нагляду. Тобто повністтю порушують усе що можуть, та нависно домінують на сервері без можливости давати грати іншим.

Тому надіятися на адекватність 80%+ адмінів та віпок не приходиться.  Та імплементовані плагіни автобалансу до серверу - цьому підтверження, але вони визивають лиже роздратування, аніж баланс на сервері.

Тобто:

  • автобаланс не працює як потрібно
  • самі гравці розуміють що таке баланс, але не хочуть його без тиску та спостереження та систематичних зауважень "зверху" зберігати
  • це зайобу та руйную гру

 

Що пропоную:

  1. Довіряти цифрам, статі
  2. Не надіятися на адекватність гравців
  3. Використовувати алгоритмічну стезю для вирішення проблеми
  4. Потрібен систематичний аналіз у цифрах та фідбек.
  5. Потім по результатам аналізу - зробити адекватний математичний плагін для динамічного балансу на сервері з сінхронним та асинхронним балансом.

 

Що саме потрібно зробити зараз (приклади, поради)?

По-перше у вас є плагіни для трекінгу дамагу. Потрібно щє трекінг дамагу з пушок, та трекінг дамагу з лазерів. Це досить ресурсоємкі розрахунки, але можливо їх оптимізувати. Це потрібно додатково об'єднати у якусь загальну змінну.

Зробити медіанну дамагу по командам, та робити ротацію усіх на всіх одним махом при відхилення від графіку нанесенного дамагу по командам (наприклад).

Візуалізовувати дамаг на екрані по командах під мінімапою, або на місті зліва. По типу:

КТ: 3.423.653
ТТ: 54.234.547

І одразу видно пропорції та проблеми.
І вже іфами в залежності від фактору різниці між данними - робити ротації та резет дамагу.

У який час починається дизбаланс? Він починається коли з'являются віпки. Тобто до появи віпок через час - відносно спокійний баланс на сервері. Коли віпки включаются - таке несеться що хана.

Тому і потрібні заходи задля балансу через формули, а не через розмови. Бо усі гравці чхали на правила.

Якщо адмінам цікаво, можемо поговорити більш детально при нагоді, та сформувати ідею та реалізувати її, або хоча б спромогтися її реалізувати. Я розумію що це все сира ідея, але може й вистриле.

 

Спасибо сказали: Dead guy, Relax
terminatir

VIP ©


Рейтинг: 6


Сообщений: 1


Спасибок: 1

Де в світі ти бачив баланс? Наприклад, Росія набагато потужніша, і це не завадило їй напасти на Україну. То чому б не вимагнути балансу від окупантів, щоб їхні бригади перейшли на бік ЗСУ? Якщо ти прихильник балансу і міфічної справедливості в грі, купи собі ВІП-привілеї. І при будь-якому дисбалансі переходь на сторону проигравающей команди. Найкращий баланс - це придбати привілеї, що допоможе проекту існувати далі. Ти, з якихось причин, не хочеш купувати собі хоча б ВІП. Моє бачення - той, хто платить, той і диктує правила, і така людина має мати більше прав і свобод. А якщо ти граєш на сервері безкоштовно, то нічого страшного, якщо ти будеш частіше фрагом для ВІП-гравця.

Спасибо сказали: РасТу
Roman.Sergeevich

Гл.Админ


Рейтинг: 309


Сообщений: 34


Спасибок: 55

Поки ви самі не навчитесь сюблюдати правила-нічого не зміниться.

Вирішуйте проблему між собою, скидайте скарги в Жалобы. Адміністратори 24/7 в грі не можуть сидіти. В кожного є сімя і робота! Будуть скарги-буде покарання-буде в гравців  розуміння того, що нічого їм з рук сходити не буде.

А бескінечна писанина на форумі нічим не допоможе.

 

Спасибо сказали: РасТу
Авторизация
Последнее на форуме

Free VIP за регистрацию на сайте

Дата: 4 час. назад

Автор: Radnoy

Пропозиції для УКРАЇНСЬКИЙ CSDM [ПУШКИ+ЛАЗЕРИ]

Дата: Позавчера в 19:13

Автор: nekrotuk.andrij

Заявка на головного адміна АТМОСФЕРНИЙ ПАБЛІК 21+

Дата: Позавчера в 12:50

Автор: Pivasik s Ribkoi

Привілеї "V.I.P" дівчатам безкоштовно!

Дата: Позавчера в 00:49

Автор: Элена

Набір адміністрації

Дата: 8 мая 2024 г, 14:20

Автор: zeus