Название сервера Карта Игроков IP-адрес Действия
Резюме на роль Гл.Адміна
Bandera

Пользователь

Рейтинг: 132

Спасибок: 24

1. Дмитро
  2. 25
  3. @scorpion200011
  4. Тернопіль
  5. Ціль: На вести порядок між Віпами а також Адмінами! Всі Гравці на сервері рівні включаючи і тих хто має привілегію! Розширювати проект і вдосконалювати.
  6. Володію навичками фотошопу, проводив різні конкурси вкл погодженню Адміністрації, розбтраюся в форумі.
  7. Був власний сервер,  досвід адміном вже як 6 років включаючи різні сервера, Джайл, КСДМ, ЗМ, Паблік.
  8. Приділяти час звісно по мірі, так як всі люди ми працюємо і де які на службі. Достатньо щоб був порядок.
  9. У вечері, вночі і в день.
  10. Часто, важаючи при потребі в грі також.
Отредактировал: Bandera, 14 июня 2025 г, 14:45
Спасибо сказали: Dasha_, FORGOTTENAGE, _Irina_, 200g
vad1k

Пользователь

Рейтинг: 16

Спасибок: 3

Admin писал:

Ім'я :Вадос

Вік : 20

Контакти(Telegram) :@vad1k2111

Місто (по бажано) : Кропивницький

Ціль (для чого вам потрібна ця привилегія) : розстрілювати роботяг зі спонсоркой, тішить своє его, типу їбать я крутий, топ 1 сервера. ( Слідить за порядком на сервері)

Навички (в чому ви добре розбираєтесь, наприклад (добре управляюсь з форумом, можу працювати в фотошопі, маю досвід в користовані читами) :

Збір-розбір АКМ за 23сек, складаю кубік рубіка за 50сек. (Шарю за чіти), адеватний тіп, но це не точно

Досвід (чи були ви колись адміном на серверах, чи може у вас був власний сервер) : -

Додаткова інформація

Скільки готові приділяти серверу годин (в день) : 3-4

Коли ви найбільше граєте (днем, увечері, вночі, вранці) : по можливості, протягом дня.

Чи часто ви спілкуєтесь в мікрофон : іноді

Спасибо сказали: FORGOTTENAGE, brusnika, _Irina_
b R 3 d A.K.A teMAjKEee xD

Гл.Админ

Рейтинг: 12

Спасибок: 2

Ім'я : Артем (b R 3 d A.K.A teMAjKEee xD)

Вік : 34

Контакти(Telegram) :@bredaka

Місто (по бажано) : Київ

Ціль (для чого вам потрібна ця привилегія) : Підтримувати порядок. А головне, щоб адміни виконували свої обов'язки

Навички (в чому ви добре розбираєтесь, наприклад (добре управляюсь з форумом, можу працювати в фотошопі, маю досвід в користовані читами) : Добре виявляю читаків ;)

Досвід (чи були ви колись адміном на серверах, чи може у вас був власний сервер) : На багатьох проектах був адміном. Так я к і на Атмосферному)

Додаткова інформація

Скільки готові приділяти серверу годин (в день) : По різному. А так, десь 6-12 годин 

Коли ви найбільше граєте (днем, увечері, вночі, вранці) : ранок, день, вечір і частково ніч

Чи часто ви спілкуєтесь в мікрофон : постійно)

Спасибо сказали: Caxapok
moramox

Пользователь

Рейтинг: 1

Спасибок: 0

Ім'я : Влад

Вік : 16

Контакти(Telegram) : @mishinroma

Місто (по бажано) : Київ

Ціль (для чого вам потрібна ця привилегія) : Щоб допомагати гравцям, та власнику

Навички (в чому ви добре розбираєтесь, наприклад (добре управляюсь з форумом, можу працювати в фотошопі, маю досвід в користовані читами) : Вмію дивитися за сервером, добавляти модельки давати то і сьо та теж маю досвід в фотошопі

Досвід (чи були ви колись адміном на серверах, чи може у вас був власний сервер) : Власний сервер

Додаткова інформація

Скільки готові приділяти серверу годин (в день) : 3 - 4 години

Коли ви найбільше граєте (днем, увечері, вночі, вранці) : В ранці до дню

Чи часто ви спілкуєтесь в мікрофон : Так

yuki

Пользователь

Рейтинг: 1

Спасибок: 0

Ім'я : Саша  нікнейм: thh./

Вік : 26

Контакти(Telegram) :@kgaue

Місто (по бажано) : -

Ціль (для чого вам потрібна ця привилегія) :Виконувати обов'язки які повинен виконувати адміністратор це - дотримання правил серверу, порядку,поваги гравців одне до одного та обов'язково належне покарання тим хто використуває будь якого роду чіт програми .

Навички (в чому ви добре розбираєтесь, наприклад (добре управляюсь з форумом, можу працювати в фотошопі, маю досвід в користовані читами) : Маю досвід у виявлені гравців з забороненими програмами

Досвід (чи були ви колись адміном на серверах, чи може у вас був власний сервер) : ні, так як в більшості грав кв або класік 

Додаткова інформація

Скільки готові приділяти серверу годин (в день) : 6-8 годин 

Коли ви найбільше граєте (днем, увечері, вночі, вранці) : Ранок,день,вечір.

Чи часто ви спілкуєтесь в мікрофон : За потреби

Отредактировал: yuki, 5 августа 2025 г, 10:48
ProFaino_World

Пользователь

Рейтинг: 23

Можна скорочено: Ден
Вік: 28
t.me/ONOpro100ua911

Досвід:
— модерував різні сервери CS 1.6, починаючи ще з 2008–2011 років, + сайт чи форум теж є якийсь досвід;
Що тільки не купував типу GameCMS, та інші модулі бази....
Купував хостинг розбирався навчався як це влаштовано та працює, лазив у таких файлах налаштовував.
Просто цікаво просто подобається просто люблю таке діло як хобі для мене!
— неодноразово тримав свої сервери (як паблік, так і з пушками + лазерами);
— був модератором на сервері CS 1.6 від Тріолану — це було одне з найкращих часів;
— маю досвід у плагінах та конфігах (колись навіть робив exe під сервер). Але це вже було дуже давно!

Про себе:
— маю час, бажання і досвід;
— спілкуюся легко, позитивна людина, «душа компанії»;
— люблю порядок і чіткість, приємно, коли все по поличках;
— для мене модерація — це більше хобі, ніж робота;
— мікрофон є, на зв’язок виходжу без проблем.

Що можу робити:
— стежити за порядком і підтримувати спілкування;
— придумувати теми для обговорень (форум / Telegram);
— знімати відео, допомагати з рекламою;
— підтримувати розвиток проєкту в соцмережах (YouTube, TikTok);
— ділитися ідеями та досвідом, піднімати актив.

Бачення проєкту:
Хотілося б, щоб проєкт був серед найкращих серверів України.
YouTube-канал і TikTok допоможуть у розвитку: завантажувати моменти, робити трансляції, проводити спілкування з гравцями хоча б 1–3 рази на місяць. Це і реклама, і додатковий розвиток спільноти.

Мета:
Не претендую на щось велике — просто хочу допомогти, підтримати актив і зробити свій внесок. Вважаю, що проєкт заслуговує на розвиток і бажаю, щоб спонсорів і гравців ставало більше.

Отредактировал: ProFaino_World, 16 сентября 2025 г, 23:32
0931648518

Меценат ©

Рейтинг: 12

Давид 

25

@F1shkar

маю досвід спостерігати за грою та вислідковувати чітерів

Раніше адміністратором не був, власного сервера немав

готовий приділяти грі 4 години в день

по мікрофону тільки у ввечері 

як коли буває зранку буває у ввечері можливо навіть і цілий день

Тобби

Спонсор ©

Рейтинг: 52

Спасибок: 9

Ім'я : Кирилл

Вік : 27

Контакти(Telegram) : @(Тобби)

Місто (по бажано) : Харьков/Одесса

Ціль : баланс между привилегированными игроками, выполнение обязаностей привилегированных игроком (админ-спонсор), нарушение правил привилегированных игроков ( высказывания, нецензурная лайка по отношению к другому игроку и т.д)

Навички  : на форуме 20/7, при необходимости знания в ключевых моментах можно подтянуть для качественного выполнения обязаностей.

Досвід  : собственного сервера не имел и не планирую, устраивает данный проект, играю только тут. есть опыт администратора на прошлых проектах (не являюсь больше администратором на прошлых проектах потому-что был испорчен игровой процесс владельцами сервера из-за чего в дальнейшем последовали потеря онлайна и в окончании крах проектов)

Додаткова інформація

Скільки готові приділяти серверу годин (в день) : на связи 20/7, игровой режим в вечернее время с 19:00 до 01:00/02:00. при необходимости имею доступ к пк 20/7 и возможнолсть зайти в любое время на сервера ( исключение: длительное отсутсвие света из-за которого интернет не работает)

Коли ви найбільше граєте (днем, увечері, вночі, вранці) : основное время - вечернее с 19:00 до 01:00/02:00, бывает и раньше, с 17:00, зависит от службы.   в дневное время играю по возможности, отталкиваясь от своих служебных обязательст и количества задачь.  на данный момент днем могу зайти на 1-2 часа из-за загружености на службе.

Чи часто ви спілкуєтесь в мікрофон : только по необходимости и по делу, иногда поддерживаю какую-то тему для общения, раньше были с этим проблемы ( микрофон в наушниках в кс плохо работал из-за чего приходилось говорить на повышенных тонах ) сейчас прикупил хорошую гарнитуру - качество и четкость звука на высоте. 

предпочтение: атмосферный/душевный.

Отредактировал: Тобби, 28 ноября 2025 г, 02:18
Спасибо сказали: FORGOTTENAGE, fast_zoom, WTF_
Авторизация
Последнее на форуме

Привілеї "V.I.P" дівчатам безкоштовно!

Дата: 10 час. назад

Автор: Anya64531

Конкурс!

Дата: Вчера в 00:08

Автор: sin

Резюме на роль Гл.Адміна