Название сервера | Карта | Игроков | IP-адрес | Действия | |||||

Создатель ©
Рейтинг: 3721
Спасибок: 695
Тут пропонуйте оновлення які б ви хотіли бачити на нашому сервері, тільки адекватно подумайте перед написанням як це буде впливати на сервер, бо ідеї по типу "добавт 2000" буду ігнорити, просто втратите свій час на написання.

Пользователь
Рейтинг: 60
Спасибок: 10
1. добавити більше м'ясних карт, особливо це актуально ранок, ніч. Швидко набереться онлайн
2. Добавити інвіз для адмінів (для виявлення читів у гравців).
3. зробити можливим коли залишається 1 на 1 - дуель на ножах

Гл.Админ
Рейтинг: 349
Спасибок: 64
Есть вопросы? Пиши в телеграм: @gytmdmit_93

Пользователь
Рейтинг: 73
Спасибок: 13
ВАЖЛИВО - ЛІКВІДУВАТИ ПРОСТО ЖАХЛИВУ ВІДСУТНІСТЬ ВИБОРУ ТА ОДНООБРАЗНІСТЬ !!! - наслідком чого являється падіння онлайну((...Я маю на увазі саме функцію автоматичного голосування в якому надається тільки одна єдина ( dast_2*2)
ІДЕАЛЬНО ТА ЦІКАВО для всіх буде ЯКЩО у разі низького онлайну при увімкнені автоматичної функції голосування на екрані монітора буде зявлятись вибір із 5-6 коротких карт ->( $2000$ , $7000$ ,Pool Day , Aim_Deagl і саме головне dast_2*2 замінити на de_dast_3*3 ....так як від дасту два на два просто вже хочеться блювати + ця карта не чесна - на ній КТ в перевазі перед ТТ.
Оце буде КОМФОРТ ....і тоді НЕ важливо - є онлайн чи нема ....всеодно буде цікаво грати в любому випадку- А ЗНАЧІТЬ ЯК РЕЗУЛЬТАТ КОМФОРТУ ТИМ САМИМ І БУДЕ ПІДВИЩУВАТИСЬ ТАК ПОТРІБНИЙ ВСІМ ОНЛАЙН.

Пользователь
Рейтинг: 53
1.зробити більше карт такі як:асаут упс асворд 2 Щоб було менше голосування тільки за даст 2 щоб номінувались більше мапи при малій кількості гравців 3 І все те саме що вказали інші гравці

Пользователь
Рейтинг: 53
1.зробити більше карт такі як:асаут упс асворд 2 Щоб було менше голосування тільки за даст 2 щоб номінувались більше мапи при малій кількості гравців 3 І все те саме що вказали інші гравці

Спонсор ©
Рейтинг: 47
Спасибок: 9
- Пропоную зняти ліміт на парашут , як на мене це просто брєд , я раунд починаю з того що лечу на парашуті , тоді чекаю непотрібний откат .. , неодноразово отримував на це скарги від активних гравців .
- Задля збереження поточного он-лайну ( не кажучи про надбавку ) пропоную зняти автоматичну зміну мапи на Dust_2 , це дуже впливає на примхи гравців . Краще вже робити голосування інших мап, а в ідеалі скасувати це , адже майже на 100% хочаб один адмін - меценат - спонсор є онлайн , який наведе порядок , як прилад навіть через amx_vote запитає в людей про зміну .навряд чи буває що ми оффлайн
- При отриманні урону від авп, моделька спонсор не лягає, меценат та адмін не памʼятаю , якщо попадання не в голову це знімає максимум 99 hp, прошу пофіксти щоб було як у всіх , бо забагато привілегій стосовно цього.
- При закінченні раунду 1-1 надати можливість удар по стіні для виклику противника на дуель .
- Вибирати самому колір кнопки для швидкого дефюза бомби
- Рекомендую додати на сайт ще модельки зброї , в неті безліч як платних так і безкоштовних , треба залити нам.
Дякую за увагу

Пользователь
Рейтинг: 60
РасТу писал:
оце треба на сервері точно, по з нинішними чітами фіг поймеш у кого чіт, а у кого скіл. а так потратиш трохи часу і буде видно.

Пользователь
Рейтинг: 73
Спасибок: 13
MANTO_666 писал:
- Пропоную зняти ліміт на парашут , як на мене це просто брєд , я раунд починаю з того що лечу на парашуті , тоді чекаю непотрібний откат .. , неодноразово отримував на це скарги від активних гравців .
- Задля збереження поточного он-лайну ( не кажучи про надбавку ) пропоную зняти автоматичну зміну мапи на Dust_2 , це дуже впливає на примхи гравців . Краще вже робити голосування інших мап, а в ідеалі скасувати це , адже майже на 100% хочаб один адмін - меценат - спонсор є онлайн , який наведе порядок , як прилад навіть через amx_vote запитає в людей про зміну .навряд чи буває що ми оффлайн
- При отриманні урону від авп, моделька спонсор не лягає, меценат та адмін не памʼятаю , якщо попадання не в голову це знімає максимум 99 hp, прошу пофіксти щоб було як у всіх , бо забагато привілегій стосовно цього.
- При закінченні раунду 1-1 надати можливість удар по стіні для виклику противника на дуель .
- Вибирати самому колір кнопки для швидкого дефюза бомби
- Рекомендую додати на сайт ще модельки зброї , в неті безліч як платних так і безкоштовних , треба залити нам.
Дякую за увагу
Братан ...до тебе звісно Уважуха за критику своїх же привілеїв ..та солідарність з гравцями ...але друже - якщо добре задуматись - то Спонсорка майже в два рази дорожче меценатки _ а різниця між ними то тягне приблизно процентів на 20-25 в співвідношені їХ привілеїв один до одного ...без обід..
.))коштів не шкода ...просто в такому випадку хочеться знати за що я оплачу конкретну суму коштів?? Тому на мій погляд це питання доволі не просте і потребує особливої уваги та обговорення.
З ПОВАГОЮ ) ДЯКУЮ ЗА СОЛІДАРНІСТЬ

Спонсор ©
Рейтинг: 47
Спасибок: 9
В такому випадку , на меценаті понизити , тай тоді вже спонсору :)

Пользователь
Рейтинг: 21
Спасибок: 4
1) Коли лишаєшся один на один, щоб можна було викликати на дуель ножами.
2) Додати менші карти і можливість проголосувати за них, коли онлайн мало людей (наприклад: 2000$, pool_day).
FREE VIP [ 亗 НЕСКІНЧЕННА НІЧ 亗
Дата: Позавчера в 11:09
Автор: Classic1
CSDM пропоную додати карту de_nuke та de_nuke2x2
Дата: 18 апреля 2025 г, 21:05
Автор: Бугорий
Дата: 16 апреля 2025 г, 23:13
Автор: bandera2023
Дата: 12 апреля 2025 г, 20:16
Автор: просто дриблинг
Давайти мірятися пі[кселям]и з гри
Дата: 10 апреля 2025 г, 06:25