Название сервера Карта Игроков IP-адрес Действия
Ідеї для серверів проєкту.
dimm_v2

Пользователь

Рейтинг: 16

Спасибок: 3

• Bерните - tempdecal.wad, и то что написано выше в принципе норм.
  • Yбрать разминку гранатами 

+1

так же могу поделиться картами с этого листа если нужно - https://dimm.me/maps/maps_dk.txt

Отредактировал: dimm_v2, 24 августа 2024 г, 00:24
Спасибо сказали: xoxol ua, Oleksander, РасТу
xoxol ua

Пользователь

Рейтинг: 73

Спасибок: 13

MANTO_666 писал:

В такому випадку , на меценаті понизити , тай тоді вже спонсору :)

Ну...або так)).....тільки мецената навіщо чипати ?- просто спонсору понизити до справедливого рівня.

Але це вже реторичне питання.

Спасибо сказали: Oleksander, РасТу
xoxol ua

Пользователь

Admin писал:

Тут пропонуйте оновлення які б ви хотіли бачити на нашому сервері, тільки адекватно подумайте перед написанням як це буде впливати на сервер, бо ідеї по типу "добавт 2000" буду ігнорити, просто втратите свій час на написання.

1)  Будьласка зробіть те що ми просили з ГОЛОСУВВАННЯМ...коли малий онлайн меньше 7*7 то неможливо поміняти довбану карту dast 2*2  --- неможливо не зробити голосування ні поміняти мапу --ТИМ САМИМ ВИХОДИТЬ ЩО ДАСТ ВІЧНА МАПА---ТИМ САМИМ І ОНЛАЙН ПОГАНО НАБИРАЄТЬСЯ !!!

2) Деякі гравці лагають ..наприклад я і Хуліганка..а по статистиці приблизно лагає відсотків у 35-40...оці лаги портять гру всім хто онлайн!!!

xoxol ua

Пользователь

xoxol ua писал:
Admin писал:

Тут пропонуйте оновлення які б ви хотіли бачити на нашому сервері, тільки адекватно подумайте перед написанням як це буде впливати на сервер, бо ідеї по типу "добавт 2000" буду ігнорити, просто втратите свій час на написання.

1)  Будьласка зробіть те що ми просили з ГОЛОСУВВАННЯМ...коли малий онлайн меньше 7*7 то неможливо поміняти довбану карту dast 2*2  --- неможливо не зробити голосування ні поміняти мапу --ТИМ САМИМ ВИХОДИТЬ ЩО ДАСТ ВІЧНА МАПА---ТИМ САМИМ І ОНЛАЙН ПОГАНО НАБИРАЄТЬСЯ !!!

2) Деякі гравці лагають ..наприклад я і Хуліганка..а по статистиці приблизно лагає відсотків у 35-40...оці лаги портять гру всім хто онлайн!!!

ВІДПОВІДНЕ ВІДЕО З ДОКАЗАМИ ЗКИНУЛИ ВІДПОВІДАЛЬНОМУ АДМІНУ.

ДЯКУЄМО

Спасибо сказали: CMEPTb
nobody

Пользователь

Рейтинг: 1

Спасибок: 0

стосовно серверу НЕСКІНЧЕННА НІЧ
1.Хотілось,щоб глюк з тим,що коли на карті zm_BomBoX,стріляєш в ничці,в яку найбільше гравців лізуть,щоб на даху снаряди від джануса не застрягали в ньому.
2.Ще б хотілось,щоб на сервері була українська мова,і повна англійська,бо половина тексту перекладана,а інша як і була,так і залишилась на російській(це стосовно англійської мови на сервері).
3.після закінчення раунду,щоб джанус не ставав файв севеном.
4.Щоб боти перестали бути такими безсмертними,я зараз на повному серйозі,бо коли собі в наглядачах сидиш,а потім дивишся,а в бота зомбі тупо не можуть попасти,бо їх товпа там така,шо й шию скрутити собі можна.
5.щоб в немезіса прибрали мініган,бо це тупо пиздець(у всьому розумінні цього слова),один мініган немезіди може знести тупо всіх людей з однієї кулі,якщо не з двох(це  я вважаю занадто).
6.щоб коли стріляв в зомбі,ти попадав,і регало нормально,бо скільки я граю на сервері,то +- кожна 3 куля не регається.
7.ще пропозиція добавити досвід за шкоду,щоб коли ти вбивав зомбі,або людину(якщо зомбі),то давався досвід,так суть в чому : щоб коли ти наносив приблизно 5000 шкоди,давався 1 одиниця досвіду,а з VIP X2 давалось б 2 досвіду,як і загалом.
8.щоб прибрали в ригуна його фірменну ригачку після смерті,бо сліпить так,аж флешбеки з в´єтнаму ловиш
9.щоб можна було ставити свої власні бінди на абілки в людей класів медик,технік,і інших класів,які можуть використовувати свої абілки,і щоб так само можна було зробити і в палача
10.щоб можна було викидати джетпак людині просто через цифру 0,а не само скидувалось після зараження того власника джетпаку,або його вбивства кимось
11.ще б в абілках палача понерфити перезарядку абілок
ривок вперед: 10 сек >>>>> 7,5 сек
великий джамп 10 сек >>>> 8 сек
12.щоб зробили анімації атаки в палача нормальними(хоча б схожими які від першого лиця),бо анімації якщо чесно,хочеться виколоти собі очі.
13.ще б хітбокси виправили в зомбі,було б взагалі бомба

Авторизация
Последнее на форуме

FREE VIP [ 亗 НЕСКІНЧЕННА НІЧ 亗

Дата: Позавчера в 11:09

Автор: Classic1

CSDM пропоную додати карту de_nuke та de_nuke2x2

Дата: 18 апреля 2025 г, 21:05

Автор: Бугорий

Чоловічі моделі кс 1.6

Дата: 16 апреля 2025 г, 23:13

Автор: bandera2023