Название сервера | Карта | Игроков | IP-адрес | Действия | |||||

Пользователь
Рейтинг: 114
Спасибок: 21
- Дмитро
- 25
- @scorpion200011
- Тернопіль
- Ціль: На вести порядок між Віпами а також Адмінами! Всі Гравці на сервері рівні включаючи і тих хто має привілегію! Розширювати проект і вдосконалювати.
- Володію навичками фотошопу, проводив різні конкурси вкл погодженню Адміністрації, розбтраюся в форумі.
- Був власний сервер, досвід адміном вже як 6 років включаючи різні сервера, Джайл, КСДМ, ЗМ, Паблік.
- Приділяти час звісно по мірі, так як всі люди ми працюємо і де які на службі. Достатньо щоб був порядок.
- У вечері, вночі і в день.
- Часто, важаючи при потребі в грі також.

Пользователь
Рейтинг: 16
Спасибок: 3
Admin писал:Ім'я :Вадос
Вік : 20
Контакти(Telegram) :@vad1k2111
Місто (по бажано) : Кропивницький
Ціль (для чого вам потрібна ця привилегія) : розстрілювати роботяг зі спонсоркой, тішить своє его, типу їбать я крутий, топ 1 сервера. ( Слідить за порядком на сервері)
Навички (в чому ви добре розбираєтесь, наприклад (добре управляюсь з форумом, можу працювати в фотошопі, маю досвід в користовані читами) :
Збір-розбір АКМ за 23сек, складаю кубік рубіка за 50сек. (Шарю за чіти), адеватний тіп, но це не точно
Досвід (чи були ви колись адміном на серверах, чи може у вас був власний сервер) : -Додаткова інформація
Скільки готові приділяти серверу годин (в день) : 3-4
Коли ви найбільше граєте (днем, увечері, вночі, вранці) : по можливості, протягом дня.
Чи часто ви спілкуєтесь в мікрофон : іноді

Гл.Админ
Рейтинг: 12
Спасибок: 2
Ім'я : Артем (b R 3 d A.K.A teMAjKEee xD)
Вік : 34
Контакти(Telegram) :@bredaka
Місто (по бажано) : Київ
Ціль (для чого вам потрібна ця привилегія) : Підтримувати порядок. А головне, щоб адміни виконували свої обов'язки
Навички (в чому ви добре розбираєтесь, наприклад (добре управляюсь з форумом, можу працювати в фотошопі, маю досвід в користовані читами) : Добре виявляю читаків ;)
Досвід (чи були ви колись адміном на серверах, чи може у вас був власний сервер) : На багатьох проектах був адміном. Так я к і на Атмосферному)
Додаткова інформація
Скільки готові приділяти серверу годин (в день) : По різному. А так, десь 6-12 годин
Коли ви найбільше граєте (днем, увечері, вночі, вранці) : ранок, день, вечір і частково ніч
Чи часто ви спілкуєтесь в мікрофон : постійно)

Пользователь
Рейтинг: 1
Спасибок: 0
Ім'я : Влад
Вік : 16
Контакти(Telegram) : @mishinroma
Місто (по бажано) : Київ
Ціль (для чого вам потрібна ця привилегія) : Щоб допомагати гравцям, та власнику
Навички (в чому ви добре розбираєтесь, наприклад (добре управляюсь з форумом, можу працювати в фотошопі, маю досвід в користовані читами) : Вмію дивитися за сервером, добавляти модельки давати то і сьо та теж маю досвід в фотошопі
Досвід (чи були ви колись адміном на серверах, чи може у вас був власний сервер) : Власний сервер
Додаткова інформація
Скільки готові приділяти серверу годин (в день) : 3 - 4 години
Коли ви найбільше граєте (днем, увечері, вночі, вранці) : В ранці до дню
Чи часто ви спілкуєтесь в мікрофон : Так
Дата: 6 час. назад
Автор: moramox
Пропозиції для УКРАЇНСЬКИЙ CSDM [ПУШКИ+ЛАЗЕРИ]
Дата: 29 июля 2025 г, 14:31
Автор: KloKS_UA
Дата: 21 июля 2025 г, 15:16
Автор: 222
Дата: 20 июля 2025 г, 22:47