Название сервера Карта Игроков IP-адрес Действия
Резюме на роль Гл.Адміна
Admin

Создатель ©

Рейтинг: 3721

Спасибок: 695

Ім'я :

Вік :

Контакти(Telegram) :

Місто (по бажано) :

Ціль (для чого вам потрібна ця привилегія) :

Навички (в чому ви добре розбираєтесь, наприклад (добре управляюсь з форумом, можу працювати в фотошопі, маю досвід в користовані читами) :

Досвід (чи були ви колись адміном на серверах, чи може у вас був власний сервер) :

Додаткова інформація

Скільки готові приділяти серверу годин (в день) :

Коли ви найбільше граєте (днем, увечері, вночі, вранці) :

Чи часто ви спілкуєтесь в мікрофон :

JIOJI

Гл.Админ

Рейтинг: 6

Спасибок: 1

Admin писал:

Ім'я : Сеня

Вік : 24

Контакти(Telegram) : https://t.me/JI_O_JI1

Місто (по бажано) :

Ціль (для чого вам потрібна ця привилегія) :  хочу развивать сервер, следить за порядком и комфортной игрой 

Навички (в чому ви добре розбираєтесь, наприклад (добре управляюсь з форумом, можу працювати в фотошопі, маю досвід в користовані читами) :

Досвід (чи були ви колись адміном на серверах, чи може у вас був власний сервер) : год был на 300спартанев, год на единой украине, был свой сервер давно

Додаткова інформація

Скільки готові приділяти серверу годин (в день) : 6-8

Коли ви найбільше граєте (днем, увечері, вночі, вранці) : в основном вечер, так же по возожности утром и днем

Чи часто ви спілкуєтесь в мікрофон : постоянно 

Спасибо сказали: РасТу
CMEPTb

Гл.Админ

Рейтинг: 66

Спасибок: 11

Вік : 33

Контакти(Telegram) : @DimaSakun1

Місто (по бажано) : Київ

Ціль (для чого вам потрібна ця привилегія) : Слідкування за дотриманням правил на сервері (бувають випадки коли не тільки звичайні гравці порушують, а й адміни, треба більше прав для врегулювання конфліктних ситуацій), своєчасне виявлення та покарання людей які використовують сторонні програми для зловживання ігровим процесом. Слідкувати за побажанням гравців, щоб вносити певні зміни на сервері для збільшення онлайну гравців на данному проекті (наприклад збільшення кількості вибору карт, нічний режим (долучити більше карт), це як приклад, є ще інші моменти).

Навички (в чому ви добре розбираєтесь, наприклад (добре управляюсь з форумом, можу працювати в фотошопі, маю досвід в користовані читами) : комунікація з людьми, вирішення конфліктних ситуацій (об'єктивно), є навички відрізнити людину з софтом та без (скіл).

Досвід (чи були ви колись адміном на серверах, чи може у вас був власний сервер) : був і є адміном на Атмосферному, коли давно років 16 назад був адміном на інших серверах, але їх давно вже не має.

Додаткова інформація

Скільки готові приділяти серверу годин (в день) : в залежності від потреби, кожний день (в межах розумного).

Коли ви найбільше граєте (днем, увечері, вночі, вранці) : день-вечір-ніч.

Чи часто ви спілкуєтесь в мікрофон : Завжди на зв'язку.
P.S. Цікавить посада гл. Адміна серверу на Атмоферному. мій нікнейм CMEPTb

Спасибо сказали: РасТу
FasTik

Пользователь

Рейтинг: 1

Спасибок: 0

Admin писал:

Ім'я :Влад

Вік : 16

Контакти(Telegram) :@FasTik_Bombastic

Місто (по бажано) : Суми

Ціль (для чого вам потрібна ця привилегія) : слідкувати за сервером

Навички (в чому ви добре розбираєтесь, наприклад (добре управляюсь з форумом, можу працювати в фотошопі, маю досвід в користовані читами) : читами не користуюсь 

Досвід (чи були ви колись адміном на серверах, чи може у вас був власний сервер) : так був адміном 

Додаткова інформація

Скільки готові приділяти серверу годин (в день) : 2-3 години

Коли ви найбільше граєте (днем, увечері, вночі, вранці) : увечері

Чи часто ви спілкуєтесь в мікрофон : завжди

no_mercy

Гл.Админ

Рейтинг: 2

Ім'я : Руслан 

Вік : 20

Контакти(Telegram) : @KharkovskiyUA

Місто (по бажано) : Київ

Ціль (для чого вам потрібна ця привилегія) : Для дотримання правил сервера гравцями та адміністрацією сервера

Навички (в чому ви добре розбираєтесь, наприклад (добре управляюсь з форумом, можу працювати в фотошопі, маю досвід в користовані читами) : працюю в фотошопі, користувався для прогляду демо гравців, потім почав використовувати view demo helper

Досвід (чи були ви колись адміном на серверах, чи може у вас був власний сервер) : так, був раніше зам главного адміністратора 

Додаткова інформація

Скільки готові приділяти серверу годин (в день) : 2-3 години в день 

Коли ви найбільше граєте (днем, увечері, вночі, вранці) : увечері граю 

Чи часто ви спілкуєтесь в мікрофон :

інколи, якщо мене оберуть буду постійно спілкуватися 

L0m3r

Спонсор ©

Ім'я : Женя 

Вік : 28

Контакти(Telegram) : @L0m3r

Місто (по бажано) : Одеса

Ціль (для чого вам потрібна ця привилегія) : Слідкувати за порядком на сервері, допомагати в розвитку проекта.

Навички (в чому ви добре розбираєтесь, наприклад (добре управляюсь з форумом, можу працювати в фотошопі, маю досвід в користовані читами) : Вмію багато чого але якщо є якісь конкретні вимоги, навчитись не проблема ) 

Досвід (чи були ви колись адміном на серверах, чи може у вас був власний сервер) : Досвід адміністрації великий ( зараз адмін на Душевці), ну а так за 20 років гри в кс, на багатьох проектах був в адміністрації.

Додаткова інформація

Скільки готові приділяти серверу годин (в день) : 24/7 на зв'язку для вирішення проблем, є постійніий доступ до ком'ютера, грати 6-8 годин

Коли ви найбільше граєте (днем, увечері, вночі, вранці) : Ввечері 

Чи часто ви спілкуєтесь в мікрофон : Мікрофон є, спілкуюсь по потребі. 

P.S. Цікавить посада гл. Адміна серверу на Душевному. 

DeadS1de

Спонсор ©

Ім'я : Віктор

Вік : 28

Контакти(Telegram) : @DeadS1deUA

Місто (по бажано) : Хмельницький

Ціль (для чого вам потрібна ця привилегія) : Підтримання порядку на сервері, слідкування за дотриманням правил серверу як гравцями так і адміністраторами.

Навички (в чому ви добре розбираєтесь, наприклад (добре управляюсь з форумом, можу працювати в фотошопі, маю досвід в користовані читами) : Добре перевіряю демо на сторонні програми, можу слідкувати за форумом, створювати нові теми.

Досвід (чи були ви колись адміном на серверах, чи може у вас був власний сервер) : Тримав свій сервер 3 роки, також неодноразово був адміністратором серверу, зам голови серверу.

Додаткова інформація

Скільки готові приділяти серверу годин (в день) : Близько 3-4 годин, на вихідних 6-8 годин

Коли ви найбільше граєте (днем, увечері, вночі, вранці) : В основному ввечері, вночі

Чи часто ви спілкуєтесь в мікрофон : Постійно

Отредактировал: DeadS1de, 11 час. назад
Авторизация
Последнее на форуме

Резюме на роль Гл.Адміна

Дата: 11 час. назад

Автор: DeadS1de

FREE VIP [ 亗 НЕСКІНЧЕННА НІЧ 亗

Дата: 4 мая 2025 г, 15:45

Автор: Maxim_2408

К О Р О Л Ь недоадмін

Дата: 4 мая 2025 г, 03:34