Название сервера | Карта | Игроков | IP-адрес | Действия | |||||

VIP ©
Рейтинг: 89
Спасибок: 15
Я помітив це давно, але сьогодні це вже задовбало.
Суть проблеми: абьюз жоский мєга гранат коли зливаються. Тупо летять в усі боки від гравці з ніком Feel с перших секунд його гри на сервері та з нульовим рахунком та нульвим балансом.
Також було помічено не одноразово баланс 50к+ з рахунком меньше ніж 30 за хвилини гри без виграшу лотереї. Тобто ніхто не надсилав, а гроші на рахунку є.
Суть проблеми щє раз:
з 24 хвилини в гру підключається Feel - летять тупо одні мєгі хоча в нього на це грошей немає (бо це коштує 16к+). Скрінами з демо яке додам до посту видно що за хвилину летить десь 4-5 мєг. Тобто усього за час поки мене не задовбало було кинуто в мене та інших гравців біля 20+ мєг (16-20к ігрових долларів коштує 1 штука).
На вічливе запитання щоб розібратись - я був послан по хамськи.
Попросив демо - не дали, відморозились.
І це не перший випадок.
Прошу виправити цей абьюз. Бо кєнт тупо бігає з віп калашом не маючи на це грошей та розкидує мєга гранати та морозиться від прямих запитань що це не чесна гра, й так не повинно бути взагалі.
Відео лінк:
Спочатку завершення перед моїм виходом з гри, запит на демо та пояснень щодо того що відбувається.

Потім погрози:
Тепер зверніть увагу на рахунок та час коли все почалось:
Він сидить у спєктрах, та не заходив в гру взагалі. Тобто баланс грошей - майже нульовий. Лот не вигравав, гроші йому ніхто не перекидав.
Тепер він тіки зайшов в гру - одразу мєга на голову:
Далі під спойлером різні мєгі (які коштують 16-20к) полетіли в гравців. Зверніть увагу на час, з 23:00 по 18:00 було запущєно біля 15+ мєг.
Прості гравці 1 мєгу за 30 хвилин ледве запускають, а туть 15+ за 5 хвилин летить. БАЛААААНС

Рахунок нагадаю та кошти які в нього при його рахунку:
50620 з 40 кілами та з одним виграшем лотереї та купою мєг та фул еквіп.
ви мене канєшна вибачте. Але це не гра.
Один хєр спочатку чити врубав коли програвав, а потім перейшов на образи (бугор) з цитую: "їбав твою дохлу мамашу". (його разбанили).
Інший також інколи врубає чіти.
Тепер щє один, але замість читів - абьюз мєг та незрозуміло з відки стіки коштів при такому рахунку.
Може досить вже? Гідність хоча б якусь майте.

VIP ©
Усі скріни: https://drive.google.com/uc?id=1r7tyigXtm_QQ8PqY8Wcvks0gRdbwTRJU
Демка: https://drive.google.com/uc?id=1nJsC58YQ4VHOqXst6TcHVgs3PAErtyse
під спойлерами мають бути щє скріни, але вони не підвантажуються. Але суть зрозуміла:
Початок гри та перша мєга полетіла (він тіки зайшов)
20та+
за не повних 10 хвилин, з них перші 5 хвилин близько 15+ кинуто мєг та вбито гравців.

Вечный бан
Рейтинг: 3
Спасибок: 0
Бугорий писал:Меня не розбанили, и когда я тебе писал что я ебал твою мёртвую мамашу???
Та и граната даётся за 33 уровень, каждый раз как возрождение утебя мега граната

VIP ©
З проблемою розібрався. Хочу вибачитись за свою поведінку та звинувачення.
Коротко, хто не знає:
гравці які мають найвищий серед інших гравців ранк (наприклад в тебе 34 ранк, а у інших 20-15 й так далі) - то такі гравці мають як нагороду за постійну гру - мєгі.
Я цього не знав, я питав за демо саме для того, щоб з цим розібратись, але демо не дали. Якби було б демо - теми не було.
Привілеї "V.I.P" дівчатам безкоштовно!
Дата: 10 час. назад
Автор: Ne_Zlaya_Zaya
20+ мега гранат за 4-10 хвилин з початку гри з рахунком до 50 кілів.
Дата: 30 мая 2025 г, 03:09
Автор: sin
Дата: 23 мая 2025 г, 19:28
Автор: Кайфуша
Дата: 17 мая 2025 г, 00:15
Автор: compressor
Які мапи ви б хотіли побачити на сервері?
Дата: 16 мая 2025 г, 19:24
Автор: seolinweb