Название сервера Карта Игроков IP-адрес Действия
Авто видача
Фотограф

Пользователь

Рейтинг: 88

Спасибок: 15

Прибрати автоматичне видавання диму.
Гравці досі не вміють користуватися димом, після чого кидають його туди, куди не потрібно "аби кинути кудись" Якщо потрібно гравцеві дим, нехай він його купує. Тим самим дим купуватимуть ті, хто дійсно вміє ним користуватися за призначенням.

Наприклад. Граємо за терів. Твій тімейт просто кидає дим у банку, а сам біжить на зігу. Або кидає дим на 8-ку заважаючи авперам твоєї ж команди робити простріли кт, і при цьому сам біжить на Б - взагалі таких прикладів дуже багато щодня.

Прохання прибрати авто видачу диму.

Атмосферний

Спасибо сказали: Amfetam1n, FORGOTTENAGE, Разочарование, compressor
Фотограф

Пользователь

Те, про що я говорив. Гравець кинув дим у банку, і побіг в інший бік. Кидають його просто щоб кудись кинути. Прохання прибрати автовидачу диму.

Атмосферний

Спасибо сказали: Amfetam1n, FORGOTTENAGE, b R 3 d A.K.A teMAjKEee xD, compressor
compressor

Спонсор ©

Рейтинг: 15

Спасибок: 2

Я создавал эту тему, но её снесли.
Добавлю от себя: каждую карту стандартно кидают дым свои же чтобы нельзя было рашить/поджимать. Большую часть времени вся карта в дыму, игра на скил и тактику превращается в угадай с какого дыма стреляют.

FORGOTTENAGE

Расту ©

Рейтинг: 384

Спасибок: 70

compressor писал:

Я создавал эту тему, но её снесли.
Добавлю от себя: каждую карту стандартно кидают дым свои же чтобы нельзя было рашить/поджимать. Большую часть времени вся карта в дыму, игра на скил и тактику превращается в угадай с какого дыма стреляют.

Убран дым пока что только с атмосферного паблика. Смотрим за поведением людей/игры.

Фотограф

Пользователь

Ангелочек, ти не розумієш, навіщо було прибирати дим, якщо його можна купити.
Давай я тобі поясню.

Вище я вже говорив, для чого це потрібно було зробити. А зараз конкретно на твоє: «Навіщо, для чого, його ж можна купити» Шанс на те, що гравці будуть заважати своїм тимейтам димом сильно знизився. В основному купуватимуть ті, кому він дійсно потрібен за призначенням. Звичайно, повністю позбутися проблеми гравців, які заважають димом, не можна, але зменшити це - вже зроблено, і вже є результат. Тут грає роль психологічна. Система видала гравцеві дим, значить йому потрібно кудись його кинути, і все одно куди, все одно що цим він заважає своїм, але він його все одно кине! Тепер же, такий гравець може і не згадати і зовсім про цей дим. Так, будуть ті, хто заважає димом, але не так, як раніше. Прибрали авто видачу диму, щоб знизити цей самий шанс псувати тимейтам гру. Звичайна психологія.

Атмосферний

Спасибо сказали: compressor
compressor

Спонсор ©

Рейтинг: 15

Спасибок: 2

На гвардии проблема остается актуальной - кидают дым и убегают в другую сторону.

Фотограф

Пользователь

compressor писал:

На гвардии проблема остается актуальной - кидают дым и убегают в другую сторону.

Дуже хороший результат показує атмосферний після того, як прибрали.
Бувають випадки, але це вже рідкість.
Чому на гвардії не прибирають, завдання зі зірочкою.

Атмосферний

Спасибо сказали: FORGOTTENAGE, compressor
Авторизация
Последнее на форуме

Привілеї "V.I.P" дівчатам безкоштовно!

Дата: 19 августа 2025 г, 20:04

Автор: QQ.

Вплата

Дата: 9 августа 2025 г, 15:29

Автор: Admin

Резюме на роль Гл.Адміна

Дата: 5 августа 2025 г, 10:46